Bobby Diekstra

Loopbaanadvies, personal coaching en sollicitatiehulp zijn mijn specialisaties. Die diensten verleen ik vanuit mijn eigen praktijk Diekstra Loopbaanadvies. Daarnaast verzorg ik voor De Zaak Hermelink vooral loopbaancoaching.

Mijn werkwijze is het stapsgewijs toewerken naar concrete mogelijkheden en kansen voor ontwikkeling in loopbaan of beroep. Ik ben gespecialiseerd in oplossingsgericht coachen en waarderend onderzoeken (appreciative inquiry). Deze beide stromingen, die uit de Positieve Psychologie komen, richten de aandacht op kracht en waardering in plaats van op problemen. Ik werk met de nieuwste inzichten en kwalitatief hoogwaardige methoden die snel helderheid geven over jouw talenten, drijfveren en belangstelling.

Tenslotte ben ik geregistreerd als Register Psycholoog Arbeid & Organisatie NIP, Loopbaanadviseur NOLOC en gecertificeerd MBTI Professional.

Klanten over Bobby:
“Door haar doortastende aanpak heb ik inzichtelijk gekregen wat mijn drijfveren, kwaliteiten en passies zijn. En dat levert de energie en overtuiging om te gaan voor wat ik echt wil in mijn werk.”
“Bobby’s manier van coachen hielp mij op een positieve manier met mijn ontwikkeling. Ik werk nu met meer zelfvertrouwen, plezier en energie.”

Contact:
bobby@diekstraloopbaanadvies.nl
085 888 0 886
06 14 13 55 36