De Zaak Hermelink

charlotte_te_pas_large

Charlotte te Pas

Naast mijn werk als jurist (in arbeidsrecht / bedrijfsrecht) en mediator, ben ik namens De Zaak Hermelink vooral inzetbaar voor bedrijfsmaatschappelijk werk, mediation, bemiddeling en conflictcoaching.

Na jarenlang als (pers)arbeidsrechtjurist gewerkt te hebben, heb ik besloten ook mediator te worden. Zeker als geschillen om relatiebehoud draaien, zoals tijdens een conflict of tijdens ziekte, kan mediation uitkomst bieden.

Mijn juridische kennis en persoonlijke werkwijze vullen elkaar goed aan. Bij veel (juridische) conflicten spelen achterliggende problemen een rol. Als mediator en conflictcoach, beschik ik over de juiste technieken om de kern van het achterliggende probleem helder te krijgen en tot een voor beide partijen werkbare oplossing te komen. Als mediator werk ik onpartijdig en ben ik neutraal. Bij een geslaagde mediation is er geen sprake van een winnaar of verliezer. Beide partijen winnen en de relatie houdt stand.

Hiernaast houd ik me ook bezig met prediation®, wat voorafgaand aan een samenwerking kan worden toegepast, zodat alle mogelijke scenario’s op tafel worden gelegd. Samen met het hiervoor genoemde, staat dit in het teken van gehoor geven aan wat er speelt, door middel van communicatie, het managen van verwachtingen en daarmee rechtbankloos samenwerken.

De samenwerking met Charlotte was zeer prettig. Charlotte heeft een luisterend oor en begreep de situatie snel. Daarnaast treedt ze adequaat en doortastend op met positief resultaat. Ik zou haar zeker aanraden.