Hilde Dijksterhuis

Managers en teams werken aan het bereiken van hun doelen, mijn doel is daar een bijdrage aan te leveren in de vorm van goede arbeidsomstandigheden, gezonde psychosociale arbeidsbelasting en een duurzame en effectieve werkaanpak.

Echte meerwaarde schep je samen. Ik werk graag samen met de klant (management, HR, OR) om zo optimaal resultaat te bereiken. Ik werk voornamelijk aan de preventiekant en geef integraal advies samen met andere disciplines zoals bedrijfsartsen en bedrijfsmaatschappelijk werkers.

Ik adviseer, denk mee, geef trainingen, ontwikkel instrumenten en doe onderzoek. Zo help ik de oorzaken van werkdruk en stress in kaart te brengen. Ik geef handvatten en inzichten op het gebied van kwaliteit van de arbeid en duurzame inzetbaarheid. Zo verlagen we het verzuim en vergroten we werkplezier.

Klanten over Hilde: “Hilde weet heel goed de verbinding te leggen. Zij heeft een rustige analytische aanpak en zoekt de samenwerking met andere professionals. Haar inzet heeft geleid tot een uitstekend resultaat.”

Contact:
hilde@dezaakhermelink.nl
085 888 0 886
0620199600