Koos van der Spek

Namens De Zaak Hermelink ben ik inzetbaar als bedrijfsmaatschappelijk werker. In 2010 ben ik voor mijzelf begonnen als bedrijfsmaatschappelijk werker, extern vertrouwenspersoon en gecertificeerd Arbeids - & Organisatiedeskundige. Deze functies heb ik daarvoor jarenlang bij de interne Arbodienst van Siemens vervuld.

Mijn bevlogenheid ligt in het vinden van een gezonde balans tussen het individueel welbevinden van de werknemer en de organisatiebelangen. Mijn 35 jaar ervaring als bedrijfsmaatschappelijk werker in diverse organisaties vormen een solide basis voor persoonlijke begeleiding van werknemers, bemiddeling in conflictsituaties op het werk en beleidsadvisering.

Ik begeleid medewerkers die, om welke reden dan ook, zijn uitgevallen of dreigen uit te vallen. Daarnaast bied ik hulp aan medewerkers die te maken hebben met ongewenste omgangsvormen als agressie, discriminatie, seksuele intimidatie en pesten.

Klanten over Koos: Het lukt Koos om medewerkers die in moeilijke omstandigheden zitten net dat zetje te geven om door te gaan en weer levensvreugde op te bouwen.”

Contact:
koos@dezaakhermelink.nl
06 10 960 445