Roel Simon

Na als manager en directeur P&O in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, ben ik me in 2001 als psycholoog gaan specialiseren in mediation. Conflicten op de werkvloer, soms met ziekte tot gevolg, zijn de meest voorkomende zaken bij zakelijke mediation. Soms verzoekt een werkgever mij ook om te helpen bij privé-geschillen van een werknemer, wanneer die uit het werkproces dreigt te raken door de privé-situatie.

Als vertrouwenspersoon kan ik een situatie verzachten, opkomen voor de belangen van de werknemer en de organisatie op haar verantwoordelijkheden wijzen. Ik ben niet iemand die achterover leunt en de dingen op hun beloop laat, maar een proactieve voorganger in het proces. Empathisch en sociaal, maar ook ervaren in de zakelijke en juridische procedures.

Mensen zien mij als een persoon die rust uitstraalt, die een situatie eerst goed observeert voor hij stappen onderneemt en die over goede communicatie vaardigheden beschikt. Ik ben open en toegankelijk en praat graag met mensen. Functioneren doe ik het beste in een open dynamische omgeving waarin knopen doorgehakt moeten worden.

Klanten over Roel: “Roel is praktisch ingesteld, loyaal, authentiek en betrouwbaar. Hij kan goed luisteren naar anderen.”

Contact:
06-281 99 085
roel@dezaakhermelink.nl