Roel van der Heijde

Als landelijk werkend extern vertrouwenspersoon en bedrijfsmaatschappelijk werker ben ik verbonden aan De Zaak Hermelink.

Wanneer u binnen uw (zorg)organisatie problemen ervaart op het gebied van stress, ongewenst gedrag en/of integriteit, kunt u bij mij terecht voor een verhelderend – en uiteraard vertrouwelijk – gesprek. Samen werken we dan aan een oplossing. Ik ben beschikbaar voor individuele interventies, waarbij vertrouwen het sleutelwoord is.

Ook kunt u mij inzetten voor onderzoek naar de cultuur, samenwerking en sociale veiligheid binnen uw team of (zorg)organisatie. Bijvoorbeeld naar aanleiding van een aantal meldingen. Ik onderzoek of het gaat om incidenten of dat er een voedingsbodem is voor ongewenst gedrag of sociale onveiligheid. Ik bied advies en begeleiding om de sociale veiligheid in uw organisatie te herstellen.

Door met opzet net uit de pas te blijven lopen, houd ik een frisse blik op uw (zorg)organisatie en kan ik op een innovatieve manier bijdragen aan oplossingen.

Naast mijn werkzaamheden voor De Zaak Hermelink werk ik via mijn eigen bedrijf RoelRotterdam onder andere als trainer en teamcoach in, met name, de zorg. Ik train zorgverleners in het omgaan met lastige emoties bij patiënten, zoals angsten, machteloosheid en rouw.

Klanten over Roel:

“Roels kracht is de rust waarmee hij een veilige sfeer creëert. Met zijn gedrevenheid weet hij je uit te dagen en verder te laten komen dan je zelf dacht. Gesprekken met hem zijn heel verhelderend.”

Contact:

roelvanderheijde@dezaakhermelink.nl

085 888 0 886