085 888 0 886

info@dezaakhermelink.nl

Vlinderplein 10, 2805 KH Gouda

KVK: 90635175

IBAN: NL30INGB0000090727

Over ons

De Zaak Hermelink: Van Start tot Nu

De Zaak Hermelink, begin 2000 opgericht door Karin Hermelink, is gestoeld op de overtuiging dat iedereen met plezier moet kunnen werken. Begonnen als een kleine onderneming gericht op bedrijfsmaatschappelijk werk, mediation en vertrouwenswerk, koesteren we nog steeds de eerste opdrachtgevers die mee hebben geholpen aan de vorming van onze sterke basis. Hun langdurige betrokkenheid is een getuigenis van onze groei en ons succes. Vandaag de dag bestaat ons team uit meer dan 30 deskundige professionals, werkzaam voor tientallen organisaties.

Elke professional binnen ons team brengt een eigen specialisme en expertise mee, waardoor ons team daadkrachtig, sterk en veelzijdig is. We zijn goed in wat we doen, vullen elkaar aan en werken nauw samen. Deze samenwerking maakt het mogelijk een breed scala aan diensten te bieden, zoals mediation, budgetcoaching, bedrijfsmaatschappelijk werk, psychologische ondersteuning, speedcoaching, en organisatieadvies. Onze deskundigen zijn pragmatische denkers, gericht op resultaat. We onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak en kleinschalige, op maat gemaakte diensten, gecombineerd met een professionele organisatiestructuur.

Ons secretariaat is alle werkdagen bereikbaar en indien nodig ook in de avonden en het weekend. Tijdens de coronacrisis hebben we onze flexibiliteit en professionaliteit bewezen door hulplijnen te bemannen voor diverse organisaties, een ervaring die onze toekomstige dienstverlening verder heeft gevormd.

Nieuw in onze dienstverlening is Vertrouwen in Werk:

Vertrouwen in Werk is een gespecialiseerde organisatie die vertrouwenswerk, klachtenbehandeling en onderzoek samenbrengt. Vertrouwen in Werk staat voor vertrouwde kwaliteit in een nieuwe vorm, voortbouwend op onze jarenlange ervaring en expertise.

Waar staan we voor?

Werken met plezier! Langdurig verzuim, arbeidsconflicten, persoonlijke problemen of ongewenst gedrag op de werkvloer kunnen allemaal bijdragen aan een verminderde werksfeer. De Zaak Hermelink biedt een beginpunt voor oplossingen en weet raad met complexe situaties. Niet elke werknemer kan zelfstandig problemen aanpakken, en niet elke werkgever wil optreden als hulpverlener. Wij brengen de communicatie op gang en zorgen ervoor dat plezierig samenwerken weer binnen handbereik ligt. Professionaliteit en zorgvuldige omgang met klant- en medewerkersgegevens zijn essentieel voor ons. We staan voor integriteit en vertrouwen, waarden die we in al ons werk hoog in het vaandel dragen.

Wat onze klanten zeggen:

“Ze zijn scherp en komen snel tot de kern van het probleem.”
“Durven de dingen bij naam te noemen.”
“Serieus en integer, en gelukkig ook met humor.”
“Draaien niet om de hete brij heen.”
“Niet bang voor hoogoplopende conflicten. Ze gaan het gewoon oplossen.”
“Komen snel met een oplossing.”

“Ik ben ongelooflijk trots op de groei die De Zaak Hermelink heeft doorgemaakt en wil dan ook iedereen bedanken die deel uitmaakt van deze reis, zowel onze klanten als ons toegewijde team. Jullie inzet en vertrouwen hebben ons geholpen een omgeving te creëren waarin iedereen met plezier kan werken. De komende jaren zetten we onze missie voort om deze positieve werksfeer in elke organisatie te brengen. Dank u wel voor uw voortdurende steun en vertrouwen!” 

Karin Hermelink