085 888 0 886

info@dezaakhermelink.nl

Vlinderplein 10, 2805 KH Gouda

KVK: 90635175

IBAN: NL30INGB0000090727

Esther van Nierop

Esther van Nierop

Als trainer-coach streef ik vanuit professionaliteit, passie en ambitie naar het beste resultaat: mensen laten schitteren en beter laten functioneren. Ik help mensen met doeltreffend advies, een effectieve training of individuele coaching. Daarbij staat de ontwikkeling van de mens altijd centraal.

Dankzij mijn brede ervaring in diverse branches en organisaties zie ik snel waar kansen en mogelijkheden liggen. Wat begint met een analyse, vertaal ik doelgericht door naar de praktijk.

Na mijn studie Personeel & Arbeid aan de Haagse Hogeschool volgde ik de studie Arbeid- & Organisatie psychologie te Amsterdam. Ik werkte als manager en directeur in de flex-branche, volgde diverse commerciële trainingen en opleidingen tot trainer en coach en werkte als zodanig bij gerenommeerde bedrijven, waarvan de laatste jaren ook als partner van Effa Trainingen.

Klanten over Esther: “Kenmerkend zijn haar klantgerichtheid, betrokkenheid en resultaatgerichtheid. Ze is een inspirerende coach en maakt een goede verbinding tussen training en praktijk.”

Kenmerkend zijn haar klantgerichtheid, betrokkenheid en resultaatgerichtheid. Ze is een inspirerende coach en maakt een goede verbinding tussen training en praktijk.