085 888 0 886

info@dezaakhermelink.nl

Vlinderplein 10, 2805 KH Gouda

KVK: 90635175

IBAN: NL30INGB0000090727

Fons van Efferen

Fons van Efferen

Via de Zaak Hermelink ben ik inzetbaar als budgetcoach en vertrouwenspersoon. Als budgetcoach help ik mensen die het overzicht kwijt zijn in hun financiƫn en daardoor de grip op hun geld verliezen. Ik help hen om hun financiƫn weer op orde te krijgen en begeleid/coach hen naar een situatie waarin zij in de toekomst financieel zelfredzaam zijn.

Als vertrouwenspersoon moet je een luisterend oor bieden aan medewerkers die in hun organisatie iets hebben meegemaakt dat zij niet met hun leidinggevende kunnen of willen bespreken.
Hierbij zoek ik altijd naar oplossingen voor de problemen en maak, indien nodig, binnen de teams eventueel grensoverschrijdend gedrag bespreekbaar.

Als opleidingsmanager in een grote onderwijsorganisatie heb ik veel studenten en medewerkers gestimuleerd en gemotiveerd om het beste in zichzelf naar boven te halen. Die ervaring neem ik mee in mijn rol als budgetcoach of vertrouwenspersoon.

Fons kan goed luisteren en zich verplaatsen in een ander. Hij beoordeelt de situatie objectief en komt met oplossingen waar je wat aan hebt.