085 888 0 886

info@dezaakhermelink.nl

Vlinderplein 10, 2805 KH Gouda

KVK: 90635175

IBAN: NL30INGB0000090727

Pim De Vente

Pim de Vente

Van ‘Onderbuik naar Onderbouwd’

Achtergrond en Expertise: Pim de Vente, met een basis in bestuurskunde en een passie voor technologische innovaties, is voor De Zaak Hermelink een deskundige analist en onderzoeker. Zijn rol omvat het analyseren en presenteren van bestaande en nieuwe gegevens om deze te verbinden met strategische besluitvorming.

Professioneel: Pim werkt aan het opzetten van kennisinfrastructuren, waarbij hij zich richt op het verzamelen en verspreiden van informatie. Zijn aanpak gaat verder dan alleen het verzamelen van data; hij zet deze om in begrijpelijke en invloedrijke inzichten. Met zijn vaardigheid om complexe thema’s begrijpelijk te maken, zet hij zijn publiek aan tot nadenken en inspireert hij tot verandering.

Impact en waarden: Pim is een toegewijde professional die zijn kennis met precisie en enthousiasme inzet. Zijn vermogen om snel te schakelen tussen diverse onderwerpen maakt hem een effectieve spreker voor zowel kleine als grote groepen. Hij werkt vanuit een grondslag van publieke waarden en promoot transparantie.