085 888 0 886

info@dezaakhermelink.nl

Vlinderplein 10, 2805 KH Gouda

KVK: 90635175

IBAN: NL30INGB0000090727

Lisanne Westerkamp

Lisanne Westerkamp

Als bedrijfsmaatschappelijk werker, trainer en coach bij De Zaak Hermelink combineer ik mijn passie voor culturele antropologie met mijn expertise in psychosociale ontwikkeling. Mijn reis begon bij de opleiding tot Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en ging verder aan de Universiteit Utrecht, waar ik mijn master in Culturele Antropologie behaalde. De combinatie van beide opleidingen helpen mij in mijn werk.

Mijn Ervaringen:

Na mijn studie ben ik me verder gaan verdiepen in de praktijk. Ik ben begonnen in het onderwijs, zowel op een middelbare school als bij VO-academie en VO-raad in Utrecht, waar ik projecten leidde gericht op onderwijsontwikkeling en bestuurlijke samenwerking.
Daarnaast heb ik de afgelopen jaren waardevolle ervaringen opgedaan bij de NGO Movement on the Ground in Griekenland, waar ik werkte als protection coordinator op Lesbos en daarna manager van opvanglocaties voor AMV’ers in Athene. Deze rollen hebben mij een diep inzicht gegeven in het belang van empathie en aanpassingsvermogen in uitdagende situaties.
Mijn freelance als projectleider heeft me de kans gegeven om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen en meer diversiteit aan te brengen in de projecten waaraan ik werk.

Bij De Zaak Hermelink: Hier combineer ik mijn passie voor sociale rechtvaardigheid met mijn ervaring in training en coaching. Mijn doel is om een positieve impact te hebben op de werkomgeving en het welzijn van mensen te bevorderen. Ik geloof sterk in de kracht van persoonlijke groei en ontwikkeling, en zet me in om anderen te helpen hun potentieel volledig te benutten.

Mijn Aanpak: Ik ben toegewijd aan het creƫren van een ondersteunende en begripvolle omgeving voor iedereen. Met een achtergrond in zowel de theorie als de praktijk, streef ik ernaar om realistische en empathische oplossingen te bieden voor de uitdagingen waarmee mensen geconfronteerd worden.